Skileje gjort nemt – sig hej til Skiirr.com

At ankomme til en skidestination og høre sneen knase under skoene er fantastisk! Forventningerne til skiferien står i kø for at blive indfriet, og idyllen er intakt. Lige indtil de lejede ski og lejede skiudstyr skal afhentes i skibutikken.. Som ofte en kaotisk start på skiferien.

I skibutikker hersker nemlig ofte kaos, og den gode skistemning må for en stund vige for trængsel, utålmodighed og besvær. Køerne er lange og antallet af familier med små forventningsfulde poder, der bare gerne vil ud at stå på ski, er stort.

Personalet er oftest søde og prøver, så godt de kan, imens køen snegler skiturister frem, til det bliver deres tur.

De rigtige ski skal findes og måles op mod den pågældende skiløber. Måske endda selvom både højde, vægt og andre relevante oplysninger allerede er blevet nøje indtastet i et skema, da skiene blev bestilt hjemmefra.

Er man afsted alene, tager det naturligvis ikke så lang tid, før man er klar til at forlade butikken med sit skiudstyr. Rejser man derimod i en større gruppe, tager det ene kvarter dog hurtigt det andet.

Herefter skal skiudstyret bæres eller på anden måde transporteres frem til hotellet eller lejligheden – og så gik eftermiddagen på frustrerende vis helt uden ski på pisterne. Måske med trætte og sultne børn i armene samtidig.

Skiferien behøver dog slet ikke starte så besværligt.

Skiirr.com – Skileje helt uden besvær

Skiirr.com er en ny skiservice i Wagrain og hele området omkring, såsom Flachau, Bad Gastein og St. Johan in Pongau, som er startet af ægte skientusiaster, der selv kender til alle de frustrationer, der opstår, når det lejede skiudstyr skal afhentes og afleveres.

Med Skiirr bliver det bestilte skiudstyr leveret direkte til hotellet eller lejligheden. Det sørger Skiirr.com for!

Hjemmefra bookes skiudstyret blot via hjemmesiden, som man kender fra andre online booking sider, og så står det klar til brug på hotellet eller i lejligheden, så snart man ankommer til skidestination. Når man skal hjem, lader man skiene og udstyr stå, hvorefter Skiirr kommer og afhenter det hele igen.

Skulle ski eller støvler mod forventning ikke passe, er der naturligvis gratis ombytning. Enten på ferieadressen, eller den efterfølgende dag/morgen ved den store lift, eller efter aftale mellem kl. 9 og 12, hvor vi står klar alle dage med hjælp og service. 🙂

Læs mere om Skiirr konceptet her.