RUN365 præsenterer bjergløb på CopenHill midt i København

Københavns nye løbe- og event community RUN365 præsenterer bjergløb midt i København.

I foråret 2018 startede et lille løbe community Run365 op med base på den kommende skibakke Copenhill i København. Hver søndag mødes en flok løbeentusiaster kl. 11 under skorstenen på skibakken for at løbe intervaller med fokus på det kommende “bjergløb” i København. Der løbes intervaller – altså små distancer som krydres lidt med forskellige kropsøvelser, så vi kan få styrket kroppen og få styr på lungerne før CopenHill åbner op.

RUN365's bjergløb giver mange nye muligheder og udfordringer!

Copenhill bliver det nye spot på Sjælland, hvis man vil træne løb med store og små stigninger. Her vil man blive presset på en helt ny måde end de flade distancer vi pt. kender fra København.

RUN365 kommer ud over løbeklubben også til at tilbyde omkring 6 store løbe-events på CopenHill årligt. ”Copenhill Sky Sprint” bliver det første løbe-event på CopenHill, når det åbner op. Eventet bliver en episk stafet, hvor et 3-mands hold skal erobre løberuten på CopenHill 3 gange hver på en 1000 meter lang rute op over skibakken til høj musik og feststemning på pladsen. Mini bjerg halvmaraton, familie løb, koncept løb, sammenarbejde med andre løbeklubber og meget mere, kan man se frem til som RUN365 medlem i 2019 når CopenHill er åbnet op.

Billede fra en af de mange RUN365 løbetræninger.

Hvad er RUN365?

Henrik “Affe” Sprechler bliver den daglige drivkraft bag RUN365 sammen med et team af dygtige folk med baggrund indenfor træningsmiljøet. Han er tidligere soldat og politimand, og i 2007 var han en af de ledende pionere indenfor CrossFit i Europa med Danmarks første CrossFit gym ”Butcher’s Lab”, som han solgte for et par år siden. Med en forkærlighed for kampsport, ”endurance sport”, CrossFit, vægtløftning og iværksætteri, har han været med til at starte en hel ny epoke i Danmarks fitness-historie, formet DGI CrossGym uddannelsen, DGF BootCamp koncept og meget mere.

Henrik "Affe" Sprechler, stifter af RUN365.

Vores mål er at lave det bedste løbefællesskab i København, når det kommer til løb med højdemeter.

CopenHill bliver små 1000 meter hele vejen op og ned igen med 85 højdemeter, 32 grader stigninger på dele af ruten og en usansynligt fed udsigt med det industrielle, maritime og grønne i ens synsfelt, når man står på ”toppen af København”.

Ud over events kommer der også teknik-, styrke- og kost workshops bl.a. som en del af vores tilbud. Vi har både et gratis medlemskab, sølv og guld medlemskab, som man kan finde på vores hjemmeside (run365.dk). Vores mål er, at medlemskaberne skal være så billige og give så mange fordele til vores medlemmer, at man ikke kan lade være med at melde sig ind og høste de mange fordele, som kommer i det nye år. Vi snakker henholdsvis 145 kr. og 295 kr. pr. år for henholdsvis sølv og guld medlemskab, som så bliver spækket med forskellige tilbud, rabatter og forskellige fordele afhængigt af hvilket medlemskab, man vælger.  

RUN365 bliver uden tvivl værd at følge og være en del af, hvis man ønsker at komme i form på en sjov måde, som samtidig også er et super supplement til skiløb i og udenfor sæsonen.

Tjek vores hjemmeside og sociale medier for mere information:

Vi glæder os til at løbe med dig! 🙂

Web: www.run365.dk

Instagram: @run365copenhill

Facebook: Run365 Copenhill